martes, 31 de marzo de 2009

Aula del futur



La nostra aula del futur estarà dotada amb tot tipus de recursos tecnològics i informàtics.

Les taules a l’aula estaran disposades en fila, una al costat de l’altre i en parelles, per no perdre així el sentit de l’estructura de classe, i perquè el professor disposi de més mobilitat, deixarem un espai considerable entre una fila i l’altra.

Serà una classe amb grans finestrals, molta llum i insonoritzada, cal remarcar que tot el centre docent estarà dotat de una connexió a Internet de 60 megas, a més, tindrà un generador d’ electricitat per si fos necessari.

A la paret davantera de l’aula, és a dir, la que queda de cara als alumnes, situarem una pissarra digital interactiva tàctil, amb unes dimensions idònies per a que el docent puguin desenvolupar la seva tasca amb comoditat.
Aquesta pissarra estarà connectada a un ordinador d’última tecnologia que només dirigirà el professor. Tot aquest conjunt estarà acompanyat d’un potent equip de àudio.

Cada nen disposarà a la classe d’una taquilla per guardar els e-books amb els quals es treballaran, sempre i quan ho digui el professor, a l’aula. Aquest e-book serà de cada nen i se’l podrà emportar a casa per tal de continuar amb la tasca.

A la classe també tindrem diverses webcam distribuïdes, des de les quals es podran realitzar videoconferències, tant amb els pares dels alumnes com amb altres centres o entitats educatives. D’aquesta manera aconseguirem que els pares puguin veure el desenvolupament de les classes des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet.

A l’aula també haurà dos impressores amb escàner, i unes pantalles digitals tàctils, les quals s’utilitzaran sota el control del mestre.

El mestre comptarà amb una PDA per passar llista i mantenir el contacte directe amb els
pares dels alumnes, a banda de l’entorn virtual que té el centre.

Nikole, Anna & Miriam

No hay comentarios:

Publicar un comentario